Club Tropicana van Wham beste zomerhit editie 2019

De uitslag van editie 2019 is bekend! Kevwe heeft er een neusje voor, want hij heeft deze¬†zomer¬†wederom de meest geliefde Sustay-zomerhit in de lijst gezet: Club Tropicana. De heerlijke zomerse hit van Wham kreeg 31% van de 88 stemmen. De tweede plek haalde 30% en het verschil tussen goud en zilver was dit jaar slechts 1 stem! Een ware nek-aan-nek race. De loting werd voltrokken door “zomerhit-expert” Kevwe. Wie won de ludieke prijs een diner voor 2 personen op zijn / haar favoriete beachclub? En wie maakten binnen Sustay de top 3 compleet? In onderstaande video kom je erachter.

Nog 1x alle Sustay zomerhits editie 2019 terugzien? Klik hier.

Kevwe Scott Emuakpor, Wham, zomerhits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ptolemaeuslaan 56 Utrecht
Postbus 40386 3504 AD Utrecht
info@sustay.nl
030 – 767 00 46

Website gerealiseerd door Mr. Six Marketing Strategy en Interweave