Van Morrison van Pieter Hulst beste zomerhit editie 2020

De uitslag van editie 2020 is bekend! Nieuw Sustay teamlid Pieter Hulst haalde de meeste stemmen binnen met het vrolijke nummer ‘Bright Side of the Road’ van artiest Van Morrison. De tweede plek is behaald door wederom een nieuw teamlid: Guido Wierink. Hij koos voor ‘Under the Same Sun’ van Jennifer Lopez & Alvaro Soler. Het brons wordt gedeeld door Monique van Vliet en Frank Pieper, zij behaalden evenveel stemmen. De 1e en 2e plaats was, net als vorig jaar, een ware nek-aan-nek race, waarbij Pieter met 1 stem verschil won! Één persoon onder alle stemmers wint, ongeacht waar de video zou eindigen, de jaarlijkse ludieke ‘Zomerhitsprijs’: een diner voor 2 personen op zijn / haar favoriete beachclub. De winnaar wordt persoonlijk bericht.

Nog 1x alle Sustay zomerhits editie 2020 terugzien? Klik hier.

Pieter Hulst, Prijsvraag, Van Morrison, zomerhits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ptolemaeuslaan 56 Utrecht
Postbus 40386 3504 AD Utrecht
info@sustay.nl
030 – 767 00 46

Website gerealiseerd door Mr. Six Marketing Strategy en Interweave