Sustay tekent mee aan Stadsakkoord Utrecht

Op vrijdag 20 september tekende diverse ontwikkelaars, institutionele beleggers, woningcorporaties en bouwbedrijven het Stadsakkoord Utrecht. Directeur Kevwe Scott-Emuakpor was namens Sustay aanwezig. Doel van het stadsakkoord is om meer betaalbare woningen, betere doorstroming en gemengde wijken in Utrecht te creëren. Alle betrokken partijen willen voorzien in de dringende behoefte aan een betaalbare woningmarkt in Utrecht, zoals meer middenhuur. Lees hier meer over het woonbeleid van Gemeente Utrecht.

betaalbaarheid, Gemeente Utrecht, middenhuur, stadsakkoord, Utrecht, woonbeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ptolemaeuslaan 56 Utrecht
Postbus 40386 3504 AD Utrecht
info@sustay.nl
030 – 767 00 46

Website gerealiseerd door Mr. Six Marketing Strategy en Interweave