Waarom?

Duurzaam wonen gaat over comfortabel, energiezuinig en aanpasbaar wonen voor nu en in de toekomst. Duurzaamheid moet vanzelfsprekend zijn; dus niet ingewikkeld of te duur.

In de komende decennia is jaarlijks behoefte aan 25.000 nieuwe betaalbare huurwoningen voor uiteenlopende doelgroepen. Bij het ontwikkelen van nieuwe woonbuurten wordt het belangrijker in te spelen op de woonwensen van nu en die voor de toekomst, zoals het overhouden van voldoende besteedbaar inkomen en een beter behoud van het milieu.

De woningmarkt is definitief veranderd en fundamentele vernieuwing is essentieel. Grondpositie, bouwomzet of winstmaximalisatie zijn niet meer het uitgangspunt, maar wel de maatschappelijke behoeften van de mensen. Een vernieuwend en toekomstbestendig businessmodel waarin samenwerken, delen en aanpassing centraal staan, blijkt essentieel.

Werkwijze

 • Locatie
 • Huurpotentie
 • Waardeprofiel
 • Businesscase
 • Plan
 • Realisatie
 • Locatie

  Samenbrengen van locatie, huurpotentie en waardeprofiel met exclusiviteit op een goede locatie en beoogde belegger als resultaat.
 • Huurpotentie

  Samenbrengen van locatie, huurpotentie en waardeprofiel met exclusiviteit op een goede locatie en beoogde belegger als resultaat.
 • Waardeprofiel

  Samenbrengen van locatie, huurpotentie en waardeprofiel met exclusiviteit op een goede locatie en beoogde belegger als resultaat.
 • Businesscase

  Met belegger en gemeente 1-op-1 transparante uitwerking van markt, programma en calculatie. Grondreservering als resultaat.
 • Plan

  Uitontwikkeling op basis van woonproduct met vaste ketenpartners tot definitief ontwerp, vergunning, ontwikkel- en realisatieovereenkomst.
 • Realisatie

  Turnkey afbouw met als eindresultaat een oplevering met prestatiegarantie en beheer.

Ons team

Menno Schapendonk directie

Menno Schapendonk
directie

“De grote uitdaging zit ‘m erin dat Sustay met haar aanpak en geheel eigen focus op betaalbare en duurzame huurwoningen een manier bedacht heeft om de verbinding tussen volkshuisvesting en marktkapitaal opnieuw vorm te geven”
Frank Pieper directie

Frank Pieper
directie

“Om ook van ingewikkelde projecten een succes te maken, ben ik er van overtuigd dat onze werkwijze met een transparant proces en vooral samen met alle stakeholders, de juiste oplossing is.“
Kevwe Scott-Emuakpor directeur projecten

Kevwe Scott-Emuakpor
directeur projecten

“Mijn missie is om een zichtbare en duurzame bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Sustay is bij uitstek de club om mijn missie in uitvoering te brengen.”
Don van Holten projectmanager

Don van Holten
projectmanager

“Bewoners verwachten een woning die oog heeft voor de gebruiker, het wooncomfort, een duurzaam woonmilieu en lage woonlast. Sustay bouwt deze woningen, duurzaam met meetbare prestaties.”
Giel van Wijk projectmanager

Giel van Wijk
projectmanager

“Investeren, ontwikkelen en realiseren. Die combinatie met veel creativiteit en een open geest is hard nodig om de komende jaren goede en betaalbare huurwoningen neer te zetten. En die combinatie is ons op het lijf geschreven!”
Joris Jansen projectmanager

Joris Jansen
projectmanager

“Onze brede ervaring binnen alle vakgebieden van het ontwikkeltraject, maakt ons de ideale partner voor zowel corporatie als belegger om in gezamenlijkheid de juiste woningen te ontwikkelen.”
Karin van Vlietcommunicatiemanager

Karin van Vliet
communicatiemanager

“Sustay probeert met en voor elkaar een stapje dichterbij de oplossing voor actuele volkshuisvestelijke vraagstukken te komen, mensenwerk dus.”
Ron Gerssen financieel adviseur

Ron Gerssen
financieel adviseur

“Sustay is een jong, zeer ondernemend doch inmiddels ervaren bedrijf welke zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een creatieve en snel schakelende speler in de huurmarkt in Nederland.”
Björn Six strategisch marketeer

Björn Six
strategisch marketeer

“Echt klantgericht denken en opereren is niet vanzelfsprekend. Sustay denkt én handelt zelfs vanuit de behoeften van meerdere doelgroepen en creëert te allen tijde voor iedereen een win-win situatie, wat uniek is in het segment betaalbaar huren."
Marcel de Groot strategisch adviseur

Marcel de Groot
strategisch adviseur

“Langetermijnvisie vind ik belangrijk. Tijd, passie en financiële middelen steken in ideeën en bedrijven die niet alleen op korte termijnwinst gericht zijn, maar vooral op kwaliteit, duurzaamheid en vernieuwing is daarom de norm. Sustay voldoet hier volledig aan.”
Gerben van der Korput stagiair duurzaamheid

Gerben van der Korput
stagiair duurzaamheid

“Als stagiair is het fijn als je alle ruimte en medewerking krijgt om onderzoek te doen naar duurzaamheid. Bij Sustay lever ik een bijdrage aan inzichtelijkheid in het effect van energiezuinige ontwikkeling op rendement en risico.”

Raad van advies

Robert Jan Slotvm. partner Deloitte Real Estate Advisory

Robert Jan Slot
vm. partner Deloitte Real Estate Advisory

“Samenwerking en innovatie zijn dè sleutels voor succes in de vastgoedbranche. Integriteit is daarbij een vanzelfsprekend uitgangspunt.”
Foppe H. Kooistra vm. CEO ASR Vastgoed Ontwikkeling

Foppe H. Kooistra
vm. CEO ASR Vastgoed Ontwikkeling

“De snel veranderende vastgoedwereld vraagt om gedreven en veranderingsbekwame ondernemers met visie en lef.”
Wellicht jij binnenkort?vm. ?

Wellicht jij binnenkort?
vm. ?

“Sustay is op zoek naar een nieuw lid (m/v) binnen ons Raad van Advies. Dit mag branchevreemd zijn, gezien wij openstaan voor cross-industry denken.”

Partners

Spacevalue
Deltavormgroep
Pararius Logo
Schuttebouw
Thunissen
Logo Woonbond
Bzk
Ddarchitecten
GDG Logo Kl
Maasjacobs
Logo Reijers
Logo RHO
Logo OZarchitecten
Logo RG Gerssenadviesgroep
Devriesverburg 300x105

Contact

Invalid Input
U heeft geen geldig e-mailadres ingevuld.
U heeft geen vraag of opmerking ingevuld

Nieuwsbrief

Ptolemaeuslaan 56 (1e verd.) Utrecht
Postbus 40386 3504 AD Utrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
030 - 767 00 46
bottomup

Website gerealiseerd door Mr. Six Marketing Strategy en Interweave